Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, February 17, 2018

Al-Rawsha lagi...

 Mulawah and saltah yang sangat sedap... 
tapi kali ni kuah dia a bit watery, macam kurang daging jer!

ni makan2 hari sabtu lepas... nak merasa lagi nasi arab kat Rawsha restaurant ni lagi... so tengahhari tu kami anak beranak had lunch kat sini... setelah penat menyinsing lengan baju membersihkan rumah yang kak rose bagi anak kawan duduk... dia dah berpindah dan giliran kami kena bersihkan pulak... bertabah jer la nak kena bersihkan tu... pas tu isi perut makan nasik arab ni banyak2... buat hilang penat dan grrrr tu!

 pilihan si anak, lamb khabsa... punya lah banyak nasik dan daging tu... tak terhabeskan untuk dia sorang makan...
 mama dengan ayah makan chicken madghot... portion untuk 2 orang ni pun sangat lah banyak nasiknya.... memang tak leh nak abeskan lah.

kiwi juice yang pekat dan sedap...

 
 trademark® Al-Rawsha Restaurant

1 comment:

Hans said...

sedapnya tengok gambar2 nih :)