Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, April 8, 2014

Musim kenduri....

 fuh!!!! fuh!!! tiup habuk2 dan sapu sawang kat rumah ni dulu.... kesian terbiar jer rumah ni sbb tuan tanah sibuk dan yang sebenarnya vitamin m tu ade banyak sangat dalam diri! so bila ade sikit r meh kak rose nak tepek apa yg buat bz tu....ni cerita hari sabtu lepas, kenduri anak kawan, tp kak rose tumpang membzkan diri jugak....dari packing the goodies sampailah masak untuk pengantin. pengsan!

 ni kenduri kat rumah pihak perempuan....suka dengan mangkuk sia ni dengan isi dodol yang sedap.

 setting meja untuk tetamu yang grand walaupun makan bawah kemah jer....

dessert dengan durian cerpe yang dibuat on the spot.... sedap!

4 comments:

fazianbatrisyia said...

wah seronoknya....

nasa mulia said...

salam kak ros, saya pun pernah dapat siah tu kt kenduri kawen.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantiklah gift tu Kak Rose.. Durian crape lagi sedap tu...

Torviewtoronto said...

Looks wonderful