Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, April 21, 2010

Mari belajar ya adik2....

seripayaku.blogspot.com atas mee udang. x clear laks

Selamat malam semua..... ehh dah pagi dah.... kak rose tengah belajar nak wat cap sendiri.... dah tua2 ni barulah nak belajar.... tapikan...it is never too late to learn kan.... jadi ari ni kak rose belajar yang senang2 jer.... tu pun puas baca tutorial and buat dari trial and error.... maklumlah baru nak belajar.... kawan2 suma jangan gelak sampai guling2 ya.... kalau nak muntah pun g lah bilik air dulu.... jangan termuntah kat kibod ya.....kang salahkan kak rose lah bila kibod dah kotor..... apa pun ni lah yang kak rose cuba buat tu....almaklumlah nak oder macam kawan2 tu kak rose x mampu?????...... ke ada yang nak bagi percuma? x per lah kak rose wat sendiri je dulu.....

seripayaku.blogspot.com atas puding roti.... ok ker?

seripayaku atas sayur bendi.... macam ok jer.... (sediri bikin kenalah sendiri agree kan kan kan)

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, salam ziarah & salam kenal.. tak nampak mee, nmpk udang je.. tp nmpk mmg sdap

Kak Rose said...

sari, spageti tu tertimbus dek pelakun tambahan, tu yang hilang dari pandangan tu