Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, August 6, 2017

Potato wedges

 bila malas2, semuanya nak yang mudah jer kan... kak rose ni entah bila la nak rajin gamaknya... sementelah stok ready made pun ada banyak... ya, magic fridge kak rose tu macam2 ada isi dalam tu... tempura, fries, bebola daging, fish cake, crab sticks, keropok lekor pun ado! apa lagi bertambah2 vitamin m tu nak bertepek... walaupun tak elok, tapi tu lah yang mudah dan sedap pulak tu... ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

just panaskan kuali, tak perlu nak defrost terus masuk dalam minyak panas... sedakan sos dan nikmatilah dengan aman... berjemaah menternak lemak anak beranak!

1 comment:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

wowww.......... memang ajaib tu, hahaha