Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, July 22, 2017

Medshoe yg sangat selesa

 sebelum tahu kedai medshoe ni memang ada tanya kawan pasal kasut untuk medical purpose dan kawan tu kata dia beli kat kedai medifeet dan pas tu terus lah tanya en google tentang kasut kesihatan ni... sangat elok untuk yang banyak berjalan dan kasut ni kak rose beli untuk next projek yang sudah pastinya akan sangat banyak berjalan, Insya Allah.  buat comparison, dan akhirnya setuju untuk ke medshoe jer...

 bila dah jumpa kasut yg berkenan tu, terus screenshot dan itu lah jugak yg kak rose decide nak beli.

 tapi sayang masa kak rose beli ni dah tak de discount of 20% yang dibagi earlier... kalau tidak dapat jugak less of almost rm40/- kan... tak pe la... dah tak de rezeki kan...

 medical health footware - Medshoe Hasanah

Medshoe Hasanah untuk kaki tuan tanah yang gumuks!

first time pakai g mengaji semalam... 

1 comment:

Alya Eyla said...

salam kak...
lama da sya carik kasut ni...
harga dia dlm seratus ke atas kan?