Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, December 27, 2015

He is 23 today....

 Happy 23rd birthday untuk anak mama, the one and only.... walaupun dah 23 tahun but you are always and forever be my baby.... sayang mama dan ayah tak pernah berkurang buat busu... semuga menjadi anak yang berjasa buat mama dan ayah dan seluruh keluarga kita. semuga tahun2 yang mendatang akan membuahkan kejayaan yang diharapkan, kesihatan yang baik dan semua yang baik2 belaka...


 gadget yang sangat diidamkan, dan ayah hadiahkan sempena his 23rd birthday.... tapi belikan awal lagi, without his presence sebab dia masih di Melaka dan ni ayah beli di Penang. kaler of the phone pun pilihan ayah la... nak surprise la konon, so tak la tanya his choice of color...

 
  proud owner of an apple gadgets

dan lepas kami balik dari bercuti di Thailand, esoknya kami ke KL dan bergader2 dengan busu di KL pulak untuk sampaikan hadiah yang sangat dinantikan ni.... tak dapat nak celebrate birthday tu sbb  esoknya dah balik semula ke Penang.... amik gambo pun atas katil dalam bilik hotel je.cuma harapan mama dan ayah jagalah ianya baik2.... nanti busu balik Penang kita celebrate 3 of us punya birthday yang berjarak seminggu between us...

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Happy belated birthday Busu..
Macam dah kurus tengok busu ni kak rose..
Hensem pulak tu..