Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, May 21, 2014

WW: boleh pilih tak?

untuk pembeli, boleh pilih harga yg ade kat tin tu tak?

6 comments:

Khairul Bariah said...

salam kak, setahu saya penjual kena ikut harga yg tertera pada tin tu atau lebih murah dari itu....kenapa pulak jual lebih mahal ye?

kausar said...

adoi ni kena report nihh kak rose...

zana fahmi said...

cari tempat lain kakrose, kita ada hak. kalau kakpb kan....sepuluh sen pun kira tau. bayangkan kalau 1 brg naik 10 sen atau 20 sen, barang lain tak masuk lagi.
melainkan kalau kita jauh dari kedai, terpaksa ler jawabnya.

Kak Rose said...

khairul Bariah, entah ler... ignore jer, pilih yang lain. cuma kita kena sangat berhati2 dengan label harga... sllu semak resit bila dah buat pembayaran!

Kak Rose said...

kausar, kak rose pun ade bagi tau dia punya staff, tp x tau apa tindakan selanjutnya!

Kak Rose said...

zana fahmi, menda2 camni kak rose pun very particular...sllu terkena,display harga dengan harga yg discan tu x sama... memang hangin satu badan la!