Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, May 23, 2014

Mangga n libido?

 As salam dan selamat petang. rezeki hari Jumaat penghulu segala hari.... apa punya tajuk kat atas tu kan.... mil datang dengan buah tangan yang sangat sedap ni... yang hijau ni fresh from her pokok depan rumah, memang besar2 buahnya. ade ketika sebiji hingga mencapai hampir satu kilo beratnya... walaupun berbuah lebat, tapi sebab pokok didepan rumah dan dahan banyak yang terjuntai keluar pagar, maka buah pun as if menjadi milik orang yang lalu lalang kat situ... kadang tak sempat membesar dah kena sapu....redho je la kan...

dan yang ni pun dia bawak jugak, tp beli punya la. makan bagai tak hengat dengan kandungan gula yang tinggi, tp lupakan dulu soal tu... yang penting dapat menikmatinya dengan nyaman sekali! pernah dengar tak pasal kandungan vitamin E dalam buah mangga boleh meningkatkan libido....betul ker ni? tak percaya boleh tengok sini.... ayo yo....dah tua2 ni jadi takut pulak nak makan buah mangga banyak2....he he he....

5 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...
This comment has been removed by the author.
CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sodapnya mangga bak sebijik kak rose ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Skrg ni mmg musim buah mangga...kan kak Rose

Rizziela said...

sedaonya nasi goreng...menceceh air liur tengok mangga tu ..sedap :D

Rizziela said...

sedapnya..meleleh air liur ni