Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, January 31, 2010

Chicken Chop


Salam hari minggu semua..... tentunya sekarang semua sedang berrehat bersama keluarga.... maklumlah hari minggu..... ari kak rose masak chicken chop untuk lunch tadi..... dah lama juga x buat chicken chop ni. dulu ada buat masa duk Langkawi lagi..... lama kan.... jadi ari ni kami anak beranak makan western style sikit lah.... tapi tetap ada nasi goreng, maklumlah tekak jawa ni mesti nak nasi juga..... western sikit je.... makan dengan fries dan coleslow.... sos lada hitam tu pun homemade punya tau.....


nak ajak makan pun dah abess.... jadi tengok je le gambo lunch kak rose ari kan.....

2 comments:

~farahsyeefa~ said...

sedapnye kak rose :)

Kak Rose said...

Sedap ya.... senang je nak buat tu... Farah cubalah. berbaloi2 kalau wat sendiri ni....