Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, May 26, 2016

Tiga tahun lagi....

 semalam kak rose meluangkan masa menjengukkan diri ke pejabat Great Eastern Life... pertama kali nak check sejak amik insurance untuk anak pada 1999... nama pun masih guna nama mamanya sbb masa tu dia baru 6 tahun... so sekarang dah besar bujang, kalau boleh biarlah atas nama dia insurance ni... eh, tak boleh pulak... continue dengan nama mama hingga matang ie tiga tahun lagi lorrrr..

 orang ramai dengan berbagai urusan, tapi kaunter pun banyak... jadi tak la lama menunggu..

tapi yang ni kena tunggu hingga tiga tahun lagi baru boleh amik hasilnya.... sabo ya busu!

 pas dah settel semua terus g lunch kat Simple Cafe... ada banyak menu western yang sedap2 tapi tekak jawa ni nak jugak makan nasik dengan pegedil... n iced lemon tea yang sedap sangat. tak pulak amik gamba yang dua orang bodyguard kak rose tu makan... cafe ni la tempat lunch en asben for most of the day, sbb tak jauh dari office dan hidangan pun banyak variety.... boleh tukar2 selera...

banyak quote tergantung kat merata cafe ni.... bestkan... sambil menikmati hidangan sambil mata liar baca quote yang best ni...
ini jugak.... dan ada banyak lagi... kalau nak tengok kena lah datang dan makan kat sini kan...

2 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

lagi tiga tahun kayo lah busu ye kak rose..hihihi
tempoh matang berapa lama kak..
Saya ambil umur anak sampai 18tahun matangnya..

Kak Rose said...

Kak rose amik 20tahun...masa tu umo dia 6 tahun. Kna sabor nk tunggu 3 tahun lg tu