Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, January 15, 2015

Hantu kak limah ade kat hotel?

 Paper semalam....

Asalamualaikum dan salam hari khamis. Kak rose masih di kk dan akan stay kat sini hingga hari selasa nanti. Tak ade apa2 aktiviti yang boleh buat sbb x de geng nak g jauh2...melainkan ronda shopping cuci mata kat sekeliling hotel ni. Tapi memang keliling hotel ni ade banyak tempat nak mengosongkan poket....macam2 ada, kak rose je poket dah memang kosong....habuk banyak la.

nak cerita kisah pagi tadi ni, sebelum g bekpes tu memang ade news paper yang hotel supply, tp tak amik masuk dlm bilik sbb nak cepat, so biar je la kat situ...tak de sapa nak amik lah kata en. asben...tapi bila kak rose naik semula sejam lepas tu, tengok paper tadi dah tak de kat tempatnya....ingatkan staff yg collect laundry tu bawak masuk dalam ke.... check dlm bilik mmg x de....sah la ade hantu kak limah yg rajin kutip paper for my room tu.... bg tau kat en.asben yg dah off g kursus...


Tak kuasa la nak mintak yg lain.... tunggu je la esok nya paper pulok. Tak sangka la kan duduk kat exec floor, tapi panjang tangan masih tak leh nak ajar...ke camner tu?

No comments: