Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, January 17, 2015

Pulau Gaya


Pulau Gaya yang famous dengan perkampungan air dan famous jugak for wrong reason dengan penempatan warga asing kelihatan dari bilik perkampungan kak rose selama 11 hari kat sini. Sepanjang masa ade saja speed boat yang berulang pergi dari mainland ke pulau tu. memang nya disepanjang pantai pulau tu ade saja perkampungan air, bukan saja ditepi pantai tapi sehingga jauh menjulur kelaut... mΓ cam manalah cara kehidupan diatas air tu kan, tak leh nak bayangkan....


1 comment:

Nani said...

biru airnya...cantik sungguh pemandangan ciptaan Allah...