Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, August 14, 2013

WW: highway yg jammed!

 kelajuan yg teramat di highway.... 9km/h dan most of the time cam parking jer kat tengah jalan tu!
crawling sepanjang perjalanan. ni lepas tol kuala kangsar ke terowong menora.... it's took 13 hours dari Rantau panjang to shah alam. panas montot tapi tol ttp kena bayar gak...rugi la kamera aes x dapat mangsa!

4 comments:

Kakcik said...

Teruk betul kesesakan lebuhraya tahun ni, kan?

zana fahmi said...

Salam lebaran kakrose...
Dulu2 kita org sering alami tp skrg ikut jln atas lain pula masalahnya. Kena book tiket awal.

eyriqazz said...

saya pulang dari KB-KL ari ahad yang lepas, 1 petang, sampai KL 1 pagi..fuhh ,memang menguji minda...

Uncle Lee said...

Hello Kak Rose, selamat hari raya.
Waaa, betul terok tu, kena traffic jam. Ada h'way pun kena traffic jam yang ta'jalan?
Tiga belas jam? WhooooWheeee!

I think banyak lepas rumah pagi pukul empat to escape the jam.
Anyway, I'm sure you all had a fun time balek kampong for raya. Da makan lemang, rendang, ketupat semua tu.
Salam ceria selalu dan jangan lupa gembira di hati.
Bagaikan sentiasa kedengaran alunan lagu merdu.
Lee.