Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, June 13, 2019

Meriahnya raya dikampung..

Selamat hari raya
trobekkk raya dikampung kami..

 malam raya pertama, berbbq lah kita..

 tukang prepare dan tukang bakar kambing dan yang sewaktu dengannya..

 ramai dah tunggu bawak piring dah masa ni..๐Ÿ˜‹

 pepes ayam jer yang enter frame.. sosej ayam dan daging, otak2 kempas semua tak dan amik gamba!

 pepes yang sedap..

 udang dan ayam yang jadi rebutan...

at 10pm, masih begini banyak kasut depan pintu utama... #inikanraya

raya di kampung, meriah sungguh... dan dekat jam 10.30 malam, bunga api pulak depan rumah.. mohon maaf pada jiran2 kalau terganggu dengan letupan bunga api ni...๐Ÿ™๐Ÿ™

us, siblings. semuga ikatan ini tak kan renggang tanpa mak dan bapa...abang long akan pastikan kami adik beradik sentiasa ada bersama walau apa pun keadaan..tahun kedua beraya tanpa kedua orang tua. Al-Fatihah buat kedua emak bapa, semuga tenang dan berbahagia dialam sana..

3 comments:

Fadzillah said...

Bestnya raya kat kampung... Selamat hari raya, mohon maaf zahir bathin.

Warisan Petani said...

meriahnya raya kat kampung

Umpan Ikan Nila said...

Thanks for sharing,.