Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, April 23, 2018

Mee kari TCRS

 Mee kari dari  the chicken rice shop, sekali rasa nak lagi dan lagi dan lagi... sedap lah pada kak rose, tu yang asik ulang2 bila g ziarah kawan kat sdmc... nak ajak dia makan memang tak boleh, nnti lah kalau Emma dah sihat kita jamu makan kat sini ya..

 the set come together with dua ketul pai tee yang sedap ni, jugak ada rainbow delight dessert yang manis dan juga minuman pilihan... selalu kak rose akan pilih chinese tea yang panas jer...

 portion untuk mee kari ni sangat lah banyak, dengan mangkuk besar ni. bila dah makan ni memang susah lah nak habiskan yang come together with the set tu... kalau big eater, boleh jer sekali hadap.


chinese tea panas2 dan jugan rainbow delight manisan...

 ada jugak order sup wantan ni, sedap gak...

the complete set menu... tapi yang perut kecil boleh lah share dengan kawan, takut tak terabes makan..