Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, January 9, 2018

Snacking timeeee

 tempura dan potato wedges... beli jer, selalu simpan stok, memudahkan tukang masak!

menu minum petang kami..ada yang store bought dan ade jugak yang buat sendiri... but most of it yang beli la kan... untuk minum berdua, macam tak berbaloi kalau nak bersauna kat dapo kan... alasan apakah itu?


 custard bun dengan nescafe panas2...

jagung rebus old school style pun boleh..

 another wedges cicah dengan cili sos

 tuna panini untuk kami berdua jer..

 karipap frozen inti keledek, beli masa balik kampung hari tu..

home made pizza yang terlebih gebus dengan mince chicken meat topping, bawang holland,capsicum n load of cheese...

1 comment:

Phong Hong said...

Senangkan, Kak Rose kalau dah ada snek siap2 dalam freezer. Bila nak makan terus goreng.