Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, August 18, 2015

Tamat riwayat.....

 thats it.... tamat lah sudah riwayat D&G La Lune kak rose ni.... kalau berjalan dan segala mak nenek pun berubah tempat... dan nasibnya kurang baik bila berkemas untuk nak check-out, terlepas la pulak dari tangan dan..... prappppp harum semerbak satu bilik.

 tercampak merata kaca.... dan isinya jugak. takat itu jer la rezeki dan guna. ronda2 jugak kat kedai masa kat airport semalam... tapi rasanya masih nak yg ni jugak, tapi tak de stok pulak... so tak de la pengganti. nanti2 lah....

gambar jer la yang tinggal sebagai kenangan!

5 comments:

nasa mulia said...

Serupa peristiwa dengan minyak wangi saya...baru jer 2 3 kali sembur botol 100ml terlepas dari tangan, prak berkecai....alamak berbulan2 bilik wangi semerbak.

Kak Rose said...

100ml... sayang kan, tapi nasib baik dah puas jugak la guna...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Laa sayangnya kakrose..
camtu lah kalau kita dah tergesa-gesa..
Macam saya juga lah tu..
Terlepas dari tangan sewaktu turun tangga..
Prankkkk.. jenuh mengelap dan mengutip kaca tu kan kak.. :(

Anonymous said...

Kesian Kak Rose pasti sakti hati. Saya pernah mengalami kisah yang sama sebotol minyak wangi Loccitane habis pecah, sebulan tak pakai
minyak wangi sebab kena tunggu hujung bulan dapat gaji baru beli lagi.

Cik Aann said...

aduuhh..kesiannya.. sabaq naa..

Diet Diary: Salmon Panggang bersama Brocolli Goreng