Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, December 28, 2017

J7 Pro pulak laaa...

 Samsung Galaxy J7Pro ni tak beli pun... en asben renew plan dengan Maxis, so dapat phone dengan harga sehengget! amik jer la derang dah bagi berserta dengan satu supplementary line yang tetap kena jugak bayo 48 ringgit/month. actually tak de nyer yang free kan, kalau dia bagi phone ni dan terikat dengan contract selama dua tahun kan? yang dah ade ni pun tak terguna... so phone ni masih duk dalam kotak jer la... ade sapa2 nak beli tak kalau nak jual ni?...

duk la dulu diam2 dalam kotak tu... nnti2 kalau sampai masa nak guna baru kita kuorkan ya... tapi bila snap gambo n compare dengan yang lama, oppo F1Plus tu masih the best pilihan lah. so better stick to the old one lah!

1 comment:

SAYA PAK RADI DI SEMARANG said...
This comment has been removed by a blog administrator.