Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, May 9, 2017

My kuali....

bukak my kuali pagi ni tengok total page views tu macam cantik jer 6655666... walaupun hidup segan mati tak mau dengan entry yang merapu meraban ada jugak orang nak singgah rumah maya kak rose ni kan... terima kasih pada semua yang terus berikan sokongan dan terima kasih jugak pada sifu masak2 yang banyak kak rose panjangkan resepinya kat my kuali ni... semuga terus diberikan kesempatan dan kerajinan nak mengupdate rumah maya kesayangan kak rose ni.... Aamiin.

1 comment:

JAMIL HASHIM said...

ramai peminat tue...