Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, May 28, 2017

Dah dapat pengganti...

 Asalamualaikum dan selamat berpuasa untuk hari kedua dibulan Ramadhan... orang lain sibuk nak beli baju raya tapi kak rose sibukkan pc ni...kisah monitor yang rosak hari tu...dan semalam, hari 1st day puasa kak rose dapat pengganti nya..tamatlah sudah tugas acer zaman tok kadok tu jadi penyelamat pc kak rose ni... tahun ni kali kedua beli monitor benq ni... 1st tukang bayar punya dan kali ni kak rose punya pulak... semacam jeles pulak kan, tiba2 saja monitor yang lama tu give way... nampaknya baju raya kena tunggu dulu lah...

 dan ni lah monitor baru kak rose... dah lebar macam tv lak jadinya...

acer, walaupun zaman era tok kadok, tapi ni lah penyelamat sementara nak dapat yang baru... sementara tu simpan la balik... mana tau satu hari nanti terpaksa jadi penyelamat lagi kan...

1 comment:

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH RAMADHAN