Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, December 16, 2009

Chicken chop wif black pepper sauce


lama dah x buat chicken chop nih...... ari ni teringin nak makan lak ......bahan pun ada maka terjadilah chicken chop ni..... buat lebih sikit ..... dapatlah anak2 buah abang merasa ..... nak jemput ke rumah memasing keja..... jadi tapau jelah dan bawa ke tempat keja.....

pack asing2 biar senang depa nak makan.... amik sorang satu je taw...... yang ni coleslaw, nasi goreng dan black pepper sauce.....tengok lah coleslaw kak rose tu pucat je kan..... cari kobis yang kaler pepel tu kat sini hai...... payah sungguh.... memang tak de..... jadi coleslaw tu cuma kobis putih dan carrot jek......

chicken chop n potato wedges.....

the complete set ...... ready untuk di bawa...... tima kasih pada John yang sudi membawa bungkusan ini ke tempat keja..... dan selamat menjamu selera.... muga dapat memenuhi citarasa ya.......

yang ni kami punya dinner ..... Alhamdullilah kenyang ...... dan dapat gak bagi kat jiran sebelah ..... sama-samalah kita merasa ya.... abes masak n makan..... aduh penat nyer.... pinggan mangkuk yang guna semalam x kemas lagi ..... wat makan2 lagi ari ni..... agaknya ini kali terakhir kami dapat jamu kamu orang semua sebelum kami pack semua barang untuk berpindah for good....

2 comments:

LOVE2COOK said...

Uish, all the dishes up there are simply tempting! Takde bekal for Love ker??? hehex...:)

Kak Rose said...

Sorry ya Love, dah abesss ... saja jamu kawan2 sebelum kak rose pindah ni.....