Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, September 24, 2020

Bye bye Yamaha FZ150i

 it is time to say good bye... 23 July 2020

walaupun baru guna tak tak sampai empat tahun, tapi tuannya dah beli yang baru, so terpaksa lah let go yang ni... dan yang besar kat sebelah tu pun akan say good bye jugak rasanya... sebab tuannya memang tak punya masa nak ride macam dulu2... walaupun sayang dengan ER6n tu, tapi apakan daya kan....
23 July 2020, moto ni bertukar owner... dan ini lah tuan punya yang baru tu...aka his brother in law yang masih study, so let go dengan harga student, katanya... muga namy jaga baik2 moto ni macam tuan asal dia jaga ya..