Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, February 2, 2019

Buah jer...

Macam2 buah ade... pilih jer yang mana berkenan dihati..semuanya pebret kak rose ni

honeylily mango dan solo papaya

 green pear

 mangga yang crunchy, tambah umphhh bila taburkan asam pakchu916..πŸ˜‹πŸ˜‹

 persimmon... bli banyak tapi bila simpan dalam fridge jadi lembik. nasib baik yg ni masih crunchy!

 mma... pear, black grapes, murcott orange dan pisang montel pun hado!

 sour plum, murcott orange again, green n blank grapes yang sangat manis

 honeylily mango n grapes..


 belimbing madu yang dah a bit over ripe n tak berapa nak brmadu pun! 😞😞

 betik solo, jambu batu wif asam pakchu dan giant size anggur yg sooooo sweet n crunchy

 sunkist orange, red apple dan buah ciku yang manissss bersemut!

jambu batu, red apple dan limau kampung yang manis.

1 comment:

JAMIL HASHIM said...

terliur nengok,,,
hihihi,,,
#JMBELOG