Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, August 9, 2020

Makan2 di Uncle K

 Alhamdulillah dengan rezekiNya... Aamiin

makan makan kami anak beranak hari sabtu lepas... actually plan asal nak makan di Jom Bali, tapi hari tu tutup lah pulak... dan ada satu pak cik tu suggest makan kat sini, bersebelahan jer dengan jom bali tu.  katanya ni orang melayu punya dan menu pun sedap2... so kita pun cuba lah ya... nasik kandar pilihan en asben.. no veges n ikan goreng tu sangat lah nipisnya.. alahaiiii...
yang ni kak rose punya... sangat lah tak menepati citarasa kuey teow kungfu ni sebab ada rasa dan bau hanyir sotong tu... kuis2 makan jugak lah jugak...
fettuccine carbonara... cuma sosej jer? at rm20.70, rasa macam tak berbaloi jer kan...
 sizzling wantan mee...boleh la bak kata DIL... lain orang lain citarasa kan... but untuk kami mungkin ni kali jer... maaf ya .

5 comments:

michelle said...

Numpang promo ya Admin^^
ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat
ayo segera bergabung dengan kami di ionpk.biz ^_$
add Whatshapp : +85515373217 || ditunggu ya^^

Saranglebah said...

Kumpulan Bokep Terupdate Terbaru 2020 BOKEPJAV.ONLINE
NONTON VIDIO BOKEP TERBARU

BOKEP HARDCORE



BOKEP INDO JILBAB



BOKEP BARAT 18+



BOKEP ASIA



BOKEP JEPANG

LONTONG BETUTU said...

Kumpulan Film Bokep & Bokep terbaru 2020 ( RAJANGENTOT )
Hanya di >> SITUS BOKEP MANTAP
By LENDIRNIKMAT

BOKEP VIRAL 2020

BOKEP ARTIS JEPANG

NONTON FILM BOKEP BARAT

BOKEP MODEL ASIA

NONTON FILM TERBARU INDOXXI

Saranglebah said...

Kumpulan Bokep Terupdate Terbaru 2020 BOKEPJAV.ONLINE
NONTON VIDIO BOKEP TERBARU

BOKEP HARDCORE



BOKEP INDO JILBAB



BOKEP BARAT 18+



BOKEP ASIA



BOKEP JEPANG

SUKACROT.SITE said...

Nonton Bokep Indonesia Terbaru SUKACROT.SITE

BOKEP INDO

BOKEP JEPANG

BOKEP BARAT

BOKEP ASIA

BOKEP KOREA

BOKEP HENTAI

BOKEP SEMI