Saturday, February 2, 2013

Roti boom tp bukan home made punya!


roti boom kedai mari punya jadi menu sarapan pagi ni.... kalau g bekpes kat kedai sek 16 ni mesti ada bli tapau lak, untuk hari2 malas cam ni.... simpan dalam zipper bag n freezerkan, nak makan tinggal panaskan jer. senang kan.  lunch pulak x tau lg nak makan apa... ada sesapa rajin nak tapaukan untuk kak rose x?

4 comments:

  1. Kami kat rumah ni roti canai berlebih dan selalunya jadi keras, saya gunting kecik-kecik. Pukul telur, roti canai tu rendam sekejap dalam telur, then goreng semula. Jadi macam murtabak telur!

    ReplyDelete
  2. cari kenduri je kak rose..hehehe

    ReplyDelete
  3. azie, idea yg bagus tu...nnti len kali leh buat cm tu pulak

    ReplyDelete
  4. faa, mlm tadi dah g kenduri daesok ada 2 lagi nak kena g. hari ni rehat dulu.... makan megi jer!

    ReplyDelete